изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:21 EET
АЛБЕНА ЗАПОЧВА ИЗПЛАЩАНЕТО НА ДИВИДЕНТА ЗА 2009    
НовиниТуристическото дружество „Албена” АД започва от утре изплащането на дивидента за миналата година. Срокът за това е до края на годината.

 След това с8редствата ще се изплащат след заявление до дружеството. От 16 септември „Албена” АД започва изплащането по банков път на дивидента за 2009 г., който е 50 ст. на акция бруто. За акционерите с клиентски подсметки при инвестиционен посредник средствата ще бъдат изплатени чрез „Централен депозитар“ АД. За физическите лица с лични сметки в „Централен депозитар“ дивидентът ще се изплаща чрез клоновете на „Банка ДСК“ ЕАД срещу представяне на документ за самоличност. Срокът за изплащане на дивидентите е до края на годината. От следващата година те ще се изплащат след заявление до дружеството.
Акциите на Албена са без изменение в търговия на БФБ на ниво от 70 лв. за брой, което представлява повишение от 69% от началото на годината и ръст от 79% за последните 12 месеца. Пазарната капитализация на компанията е в размер на 299,1 млн. лв.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ЗАПОЧВА ИЗПЛАЩАНЕТО НА ДИВИДЕНТА ЗА 2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди