изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:04 EEST
Сергей Станишев: Времето на ГЕРБ свърши    
По света БСП няма да приеме хората да плащат за некомпетентността на управляващите. Това заяви председателят на партията Сергей Станишев пред членове и симпатизанти по време на традиционния събор на социалистите в местността "Копривките" край Пловдив, предаде БТА.


По думите му повече от 100 хиляди семейства страдат от некомпетентността на правителството на ГЕРБ. "Трябва да покажем, че времето на ГЕРБ свърши, а БСП става все по-ясна и яростна опозиция", отбеляза Станишев.

Според него повечето министри са в конфликт на интереси и облагодетелстват свои близки. Той каза, че обикновените хора са силата на БСП и именно те трябва да бъдат защитени от грешките на правителството.

Здравеопазването в България се е сринало за тази една година управление на кабинета „Борисов", коментира Станишев. За една година ГЕРБ успяха да доведат България до икономическа криза - 100 000 безработни, убиха реалната икономика, намалиха заплатите, не плащат данъци, а най-големият им проблем е, че нямат план, но пък имат висока некомпетентност, посочи още лидерът на левицата.

В местността "Копривките" се събраха повече от пет хиляди привърженици на социалистическата партия, посочиха от пресцентъра на БСП.  dir.bg
 


Сходни връзки

Сергей Станишев: Времето на ГЕРБ свърши | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди