изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:58 EEST
КАЛИАКРА СЕ РАЗМИНА С ПОБЕДАТА    
СпортКалиакра и Пирин не успяха да си отбележат гол и завършиха при резултат 0:0 в двубой от 7-ия кръг на А група.

Футболистите на Филип Филипов бяха по-активни и контролираха играта през повечето време, но така и не стигнаха до попадение, което да им донесе трите точки.

Срещата, която се игра пред около 1000 фена на стадион „Калиакра” в Каварна” започна равностойно, но с всяка изминала минута футболистите на Филип Филипов набираха скорост и постепенно пренесоха играта в половината на своя съперник.
В 11-ата минута откъсващият се Александър Младенов бе фаулиран на няколко метра от наказателното поле. При изпълнението на фаула Светльо Петров и Ивайло Раденцов опитаха заучено положение, но топката мина на сантиметри от левия страничен стълб. Четири минути по-късно Иван Александров засече центриране на Четин Садула, но изпрати топката в аут.
Тимът от Благоевград стигна до първото со по-сериозно положение в 17-ата минута, когато Зоран Златковски стреля опасно от пряк свободен удар, но Младенов изчисти напред. Минута по-късно Йордан Господинов боксира и спаси нов удар към своята врата.
Последва нов натиск на Калиакра. В 23-ата минута Александър Младенов напредна отляво и отправи коварен изстрел, но топката се оплете от външната страна на мрежата. В 26-ата минута Светльо Петров центрира от корнер, а капитанът Иван Райчев изпрати топката над напречната греда. Минута по-късно Георги Георгиев от състава на Пирин бе изгонен с директен червен картон, а при изпълнението на фаула Светльо Петров стреля директно в стената. В 34-ата минута полузащитникът, който допоследно бе под въпрос заради пресечен мускул, отправи далечен шут, но не уцели рамките на вратата.
В 41-ата минута Антон Петров центрира майсторски в наказателното поле на „орлетата”, но там Станчев не съумя да засече топката.
Едно от най-добрите положения за състава на Пирин дойде в 42-ата минута, когато Станислав Костов стреля опасно, но Господинов плонжира и улови. Две минути по-късно Александров засече с глава центриране на Садула, но изпрати топката над напречната греда. В края на първата част капитанът на каварненци Иван Райчев получи контузия и бе принудително заменен.
След подновяване на играта футболистите от Благоевград стояха далеч по-добре и на свой ред създадоха няколко опасни положения пред противниковата вртата.
В 46-ата минута Станислав Костов се откъсна и стреля от границата на наказателното поле, но топката мина встрани от вратата на Господинов. Минута по-късно и Борис Кондев имаше шанс да открие резултата, но бе неточен. В 53-ата минута Иван Александров отправи слаб удар в ръцете на Макенджиев.
Най-опасното положение в целия мач дойде в 56-ата минута, когато след шут на Садула, топката срещна напречната греда, тупна на голлинията, след което бе изчистена в корнер. Каварненци пропуснаха ново чисто положение в 67-ата минута, когато Макенджиев не успя да изчисти добре една топка, но никой от играчите на Калиакра не се оказа достатъчно съобразителен да я изпрати в опразнената врата.
В 69-ата минута след грешка в отбраната на Калиакра топката попадна в Златковски, който изведе Борис Кондев, но ударът му не намери очертанията на вртата.
До края на срещата двата отбора не успяха да създадат нищо по-интересно и мачът завърши при нулево равенство.

 

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА СЕ РАЗМИНА С ПОБЕДАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди