изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:22 EEST
Простреляха Стоян Кръстев-Драгановеца    
НовиниПростреляха криминално проявения перничанин Стоян Кръстев-Драгановеца. Той е приет в „Пирогов" с огнестрелни рани. 
По Драгановеца е стреляно около 23.00 часа снощи в заведение край пернишкия язовир Лобош. Ранен е в сърцето и едната ръка. Драгановеца излежава ефективна присъда в Бобовдолския затвор, откъдето е пуснат за болнично лечение. Присъдата му е за незаконно притежавано оръжие и наркотици.



Стоян Кръстев нашумя с отвличането на фолкпевицата Тони Дачева и със сбиването с Митьо Очите в затворническото общежитие в Казичане.

От „Пирогов" уточниха, че пациентът е без опасност за живота. За него се грижи медицинският персонал на Трета хирургия.

Мотивът за стрелбата по Стоян Кръстев-Драгановеца все още не е ясен, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов. По думите му Драгановеца е видял стрелеца, но не го е разпознал. В момента полицията разследва обстоятелствата, при които е станала стрелбата, самият Стоян Кръстев твърди, че изстрелът е бил от около 10 метра разстояние. Вътрешният министър припомни, че Драгановеца трябва да излежи 3-годишна ефективна присъда за разпространение на наркотици.

Ето какво още каза Цветанов: „Доста са загадъчни нещата около неговото извеждане от затвора, за да се лекува, защото - дископатия, ако приемем, че е извършена някаква операция, след това имаше втори месец отново отсрочване за неговото излежаване на ефективната му присъда с рехабилитация и третото, което е за септември, е следрехабилитационен процес. Но той е човек, който реално не е изтърпял наказанията си по начин, който е за тежестта на наказанието, което е получил. Защото то беше за оръжие, за наркотици, а той беше на по-облекчен режим, което според мен също не е много редно".

Според министър Цветанов един от възможните мотиви за стрелбата е позицията на Драгановеца в наркотрафика през страната ни. Другите възможности са връзките му с Митьо Очите и Туцо. http://www.dariknews.bg
 


Сходни връзки

Простреляха Стоян Кръстев-Драгановеца | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди