изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:19 EEST
Диджеят Йордан Соколов застрелян в играта “Кой е по-бърз”    
Ред и сигурностОбвиненият в убийство Кирил Зашев е действал в условията на повишена опасност при разстрела на 25-годишния диджей в “Клуб 13” Йордан Соколов, съобщи административният ръководител на Дупнишката районна прокуратура Величка Шопова. Изводът е направен след направения следствен експеримент в “Клуб 13”, съобщава "Струма".

Целта беше да се установи разположението на стрелеца и обвиняемия, откъде е стреляно, какво са видели свидетелите, и стигнахме до извода, че Кирил Зашев е причинил смъртта на Йордан поради немарливо изпълнение на занятие или на неправилно регламентирана дейност, представляващи източник на повишена опасност, е зап исано в протокола.

Зашев попада под ударите на глава Втора от НК - престъпления против личността, за убийство и член 123, по които се предвижда лишаване от свобода от 1 до 6 години. Изводът за повишена опасност произтича от факта, че Зашев е насочил пистолета и е натиснал спусъка без предпазител, а твърди, че между двамата се “състояла игра” кой е по-бърз в рефлексите.

Делото е изпратено по подсъдност в окръжната прокуратура в Кюстендил с постановление. Очаква се да бъде възложено разследването на обвинител, което ще бъде внесено в съда. http://www.blitz.bg
Скандал: Лекарка записа разстреляния диджей Дани като самоубиец
 


Сходни връзки

Диджеят Йордан Соколов застрелян в играта “Кой е по-бърз” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди