изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:17 EET
Превърни го в своята машина за оргазми    
ЛюбопитноСекс желанието, което несъмнено държи първото място в личната класация на всяка мацка няма абсолютно нищо общо с Джордж Клуни или Брад Пит! Това, което всяко момиче жадува най-силно в леглото, е ВИ-НА-ГИ да получава оргазъм с половинката си. Нашите магически съвети ще превърнат и най-смелите ти фантазии в реалност.


Ами, просто не е честно! Твоят човек се чуди как да удължи ерекцията си, за да не напусне купона, още преди ти дори да си загряла, а твоят оргазъм е сло-о-ожен процес, който изисква не само време, а и доста усилия. И вината не е твоя. В това отношение женската анатомия е малко ощетена, защото е по-сложна от мъжката: докато пенисът му получава стимулация от основата та чак до върха по време на секс, неговият дамски еквивалент – ***ът – е леко встрани от партито.
Разбира се, че можеш да му даваш постоянни насоки къде и как да те докосва, но това не само ще те разсейва, ами ще отвлече и неговото внимание. На всичкото отгоре при мъжете либидото и увереността са свързани и дори един мъничък намек, че не прави нещо като хората, е достатъчен, за да стане несигурен и желанието му да се изпари. Довери ни се, не съществува мъж, който не иска жената, с която е в леглото, да го мисли за секс Бог! Просто понякога не знаят какво да направят, за да ни отведат в страната на оргазмите. Най-добрият начин да си помогнете взаимно, без да си развалите палавото настроение, е ти да го водиш. Само че, междувременно, трябва по секси начин да загатваш какво се очаква от него по-нататък. Мъжете се ръководят най-вече от това, което виждат, да не споменаваме как им действа всеки звук, излизащ от устата ти, и по тази причина това предизвикателство всъщност е лесно. Проследи нашия „горещ“ план стъпка по стъпка и си осигури разтреперващ, интензивен и вълнуващ финал всеки път занапред.  
Усъвършенствай целувките му
Най-често допусканата грешка на момчетата щом се разгорещят, е да си мислят, че имаме нужда от същата стимулация като тях. И по тази причина твоят човек понякога ентусиазирано сграбчва гърдите ти и те докосва между краката по също толкова чувствен и нежен начин, колкото да минеш през пароструйка. http://www.cosmopolitan.bg

Здравейте, аз съм Максимален Оргазъм

За мъжете 3 часа оргазъм и нито минута повече!

Сексът в Тайланд продължава не повече от 10 минути, което държи рекорда по бързо свършване в света

Идеалната жена припада след оргазъм

Ще можете ли някога да свършите заедно?

Секс пози за съвършен оргазъм

Sex - анимирани секс пози - І част

Sex - анимирани секс пози - ІІ част

Секс без задръжки или как да го подлудим

4 стъпки до сигурния оргазъм

 


Сходни връзки

Превърни го в своята машина за оргазми | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди