изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:37 EEST
Калиакра взе шампион на Италия с БГ Тренто    
СпортНовакът във волейболната Суперлига на България Калиакра (Каварна) взе Васил Стоянов, който стана шампион на Италия през 2008 година с БГ Тренто.


Това разкри старши-треньорът на каварненци и помощник на женския национален отбор на България Петър Дочев в интервю за bgvolleyball.com. "Като цяло отборът ще бъде доста по-различен през новия сезон.  Основното ядро от миналата година е запазено, но имаме три-четири нови попълнения, които се надявам да дадат един по-сериозен статус на този отбор в Суперлигата. Нивото там е по-високо и съответно трябва да повдигнем нивото и на нашия отбор. Най-интересното в новата селекция е привличането на Васил Стоянов. Той е от школата на Славия, стана шампион на България с ЛукОйл-Нефтохимик, игра и в чужбина като най-забележителният му сезон беше в Тренто. Трансферът му е решен на почти 100%. Остава само да се включи в подготовката на отбора", коментира Дочев.

bgvolleyball.com

 


Сходни връзки

Калиакра взе шампион на Италия с БГ Тренто | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди