изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:07 EEST
ПРЕДСТАВИХА ЕЛЕКТРОННОТО УПРАВЛЕНИЕ В ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИ    
НовиниСлужители от областната администрация в Добрич взеха участие в работен семинар по проект, който се проведе през миналата седмица в с. Чифлик, община Троян.

На него са представени вътрешните правила за организация на административната дейност в областните администрации. Това е реализирано в рамките на проект „По-добро обслужване чрез електронно управление в Северозападен, Северен Централен и Североизточен район за планиране" на Областна администрация Плевен, по Оперативна програма „Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски социален фонд.
     В семинара са участвали 24 представители на областните администрации, целеви групи по проекта. На него са припомнени принципите на електронното управление и използването на електронен документ и електронен подпис, бяха представени разработените типови вътрешни правила за организация на административната дейноств областните администрации. Проведени са дискусии върху предложените текстове на конкретни типови вътрешни правила за отделни администрации.
Областната администрация в Добрич е била представена от главния секретар Драгой Драгоев, координатор на проекта за СИР, старши експерт Пламен Станев и главен експерт Райна Ташева.
 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВИХА ЕЛЕКТРОННОТО УПРАВЛЕНИЕ В ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди