изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:28 EEST
Добричкият окръжен съд глоби пореден свидетел, неявил се на дело за наркотици    
Новини

Добричкият окръжен съд наложи глоба в размер на 50 лв. на трети свидетел, които не се яви на заседанието по наказателното дело срещу 23-годишния Емилиян Е. Той е обвиняем за това, че на 11.11.2009 г. без надлежно разрешение е придобил и държал на публично място с цел разпространение и е разпространявал 1,35 гр. марихуана на стойност 8,10 лв.



 

Съдът разпита днес трима от призованите 7 свидетели. По искане на Окръжна прокуратура и след като намери, че за изясняване на фактите по делото са необходими повторни разпити и очни ставки, съдът призова за следващото заседание 6 свидетели. Сред тях е и лицето, което според обвинението е закупило наркотика. Съдът разпореди МВР да събере данни за местонахождението му, тъй като по данни на прокуратурата, то е извън България, в неизвестна държава. Повторно бе изискана справка от мобилен оператор за всички входящи и изходящи разговори и съобщения на подсъдимия от деня на деяниято.  

Пресцентърът на Добричкия окръжен съд припомня, че според обвинителния акт познат на Емилиян Е. поискал по телефона да намери трева за пушене за негов гост. На 11.11.2009 г. те се срещнали и в района ДКЦ-1, Емилиян Е. предал на третото лице найлоново пакетче и взел 10 лв. В този момент забелязали, че ги наблюдават двама служители на Първо РУ на МВР и тръгнали към търговски комплекс. По пътя купувачът изхвърлил взетото найлоново пакетче, а подсъдимият пуснал на земята други две.  

Емилиян Е. има средно образование, работи, не е женен, неосъждан е.

 

23.09.2010 г.                                   Пресслужба Добрички окръжен съд   

 


Сходни връзки

Добричкият окръжен съд глоби пореден свидетел, неявил се на дело за наркотици | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди