изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:48 EEST
Пак арестуваха футболист за изнасилване    
СпортФутболист от Висшата лига беше арестуван вчера по обвинение, че е изнасилил тийнейджърка в хотел в Нюкасъл, пише днес "Дейли Мейл". Тайтъс Брамбъл, който играе в Съндърланд е бил разпитван заради обвинения, повдигнати от 19-годишно момиче.

29-годишният играч е бил арестуван в 6:00 часа сутринта в четиризвездния хотел "Върмонт" в Нюкасъл. Заедно с него е бил задържан и 30-годишният му брат - Тесфайе Брамбъл, който също играе футбол, но в долните английски дивизии.

И двамата са били разпитвани в полицейско управление в Нюкасъл. Предполага се, че детективите издирват и трети мъж, за когото се смята, че също има връзка със случая.

Според свидетели, предната вечер Брамбъл, брат му и техни прители били в нощен бар, в който с компания се забавлявала и въпросната дама. Изданието съонщава, че в края на вечерта момичето не се прибрало в хотела с компанията си, а отишла с такси до дома на приятел.

В ранните утринни часове тя отишла в хотел "Върмонт" и си взела стая. Предполагаемата жертва обяснила, че се е събудила в 04:35 часа и установила, че е гола и изнасилена. Тя напуснала хотела и отишла право в полицията.

Брамбъл и брат му категорично отрекли обвиненията. Президентът на Съндърланд, Найъл Куин заяви: "Тайтънс отрече да има нещо общо със случая и ние ще направим всичко по силите си, за да изчистим името му. Аз, като президент, и всички останали в клуба напълно подкрепяме Тайтъс".  http://sportni.bg

 


Сходни връзки

Пак арестуваха футболист за изнасилване | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди