изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:41 EEST
ПРАЗНИКЪТ ЗАПОЧВА С ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ НА ВОЕННОТО ГРОБИЩЕ    
НовиниПо традиция, празничните прояви в Деня на Добрич - 25 септември, ще започнат в 9 часа на Военното гробище. Там ще се състои тържествена церемония на паметната алея на знамената с участието на представителни части на Военно-морски сили - Варна, както и панихида в памет на загиналите за свободата на Южна Добруджа и празничен благодарствен молебен.

е бъдат положени цветя още на паметниците на Хан Аспарух, Добротица, Васил Левски, Христо Ботев, Стефан Караджа и др. Тържествено заседание на Общинския съвет е насрочено за 10 часа в зала "Добрич". На площад "Свобода" пред комплекс "България" ще бъде организиран детски празник с участието на деца от ЦДГ и възпитаници на театрален състав "Зорница" при читалището с ръководител Ема Георгиева. Ще бъде открита изложба на детски рисунки от конкурса "Моят роден град" Добрич на деца от читалище "Романо дром".
След церемонията по издигане флаговете на Република България, ЕС и град Добрич и спектакъла на Представителния духов оркестър на ВМС-Варна, ще се завихри празнично добруджанско хоро. Ще бъде организиран и концерт "Фолклорна плетеница" с участието на оркестър "Добруджански авлиги".
За вечерта е насрочен традиционният празничен концерт "Здравей, Добрич". Гости ще бъдат Йорданка Христова, група "Сигнал" и Теди Славчева и Тени от Нигерия, а водещи - Кремена Димитрова и Дамян Попов.
 


Сходни връзки

ПРАЗНИКЪТ ЗАПОЧВА С ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ НА ВОЕННОТО ГРОБИЩЕ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРАЗНИКЪТ ЗАПОЧВА С ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ НА ВОЕННОТО ГРОБИЩЕ
Автор: Anonymous да 2010-09-24 @ 14:17 EEST
ако гоце ,ченгето бъде на празника на Добрич,...ако това на истина се случи,.... едва ли нашия град, в своята история е , претърпявал по голям позор!.............................................
ПРАЗНИКЪТ ЗАПОЧВА С ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ НА ВОЕННОТО ГРОБИЩЕ
Автор: Anonymous да 2010-09-24 @ 14:30 EEST
Да не си забравил, че кмет бе Йосиф Маринов, че областен управител бе Николай Илиев.. Ами Новачев, Генка, избягалият в САЩ Куцаров...
ПРАЗНИКЪТ ЗАПОЧВА С ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ НА ВОЕННОТО ГРОБИЩЕ
Автор: Anonymous да 2010-09-24 @ 17:15 EEST
Защо ми се струва, че празникът вече е започнал? Оглушителна чалга се носи над града от обед още. Това ли е празникът: кларинети, тъпани и кючек?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди