изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:52 EEST
Митко Бербатов категоричен: Няма да се върна!    
Спорт"Дадох си обещание, че когато наближа 30 години и ако не съм направил нищо за националния тим на България, ще е най-добре да се откажа и да дам шанс на младите след мен. Исках те да видят какво е да носиш националния отбор на гърба си". Това обяви звездата на Манчестър Юнайтед и бивш капитан на националния ни отбор Димитър Бербатов пред клубната телевизия на “червените дяволи”.

Деветката на Юнайтед бе категоричен, че няма да се завърне в националния отбор въпреки назначението на Лотар Матеус за селекционер.

Dnes.bg припомня, че на официалното си представяне преди ден Лотар Матеус заяви, че ще говори лично с Бербатов и ще направи всичко възможно да го убеди да се върне, но все пак крайното решение си остава на футболиста.

Бербатов коментира и рекорда си за най-резултатен играч в историята на националния отбор.

"Исках да подобря този рекорд, преди да се откажа. Той бе цел пред мен и бе трудна за постигане. Гледах да не мисля за този рекорд, защото когато искаш да бележиш във всеки мач, това води до проблеми", завърши Митко пред официалната медия на Манчестър Юнайтед.

 


Сходни връзки

Митко Бербатов категоричен: Няма да се върна! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди