изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:18 EET
Вожда стана шеф на сумото в Европа, въпреки ареста    
СпортДокато търка наровете на ареста в Шумен, Петър Стоянов стана президент на Европейския съюз по сумо. Съобщението е на официалната страница на федерацията, съобщава "24 часа". Конгресът е бил миналата седмица във Франция.

Стоянов е бил единственият кандидат за поста и е спечелил единодушно доверието на всички делегати, които не се впечатлили от отсъствието му заради операция “Килърите”.

Негов първи заместник е Федерико Санчис от Франция, а втори е д-р Давид Розум от Полша, който ще отговаря и за спонсорите. Генерален секретар е Стивън Гад от Холандия, а ковчежник - Франсоа Вал от Швейцария.

Петър Стоянов е една от легендите на аматьорския спорт при сумистите, след като има седем европейски титли.

В Европейския съюз по сумо членуват над 40 държави. Няма данни да е присъствал български делегат, но всички са били информирани за ситуацията около Стоянов, който за втори път бе арестуван в акцията на МВР.

В същото време

Бербо изплува сред Килърите

Подписали звездата под заплашително писмо до убития Рачев, съобщава "Стандарт".

Килърите са се крили зад името на Димитър Бербатов при опита си да сплашат убития Румен Рачев. Това стана ясно на делото срещу Петър Стоянов-Вожда в Шуменския окръжен съд.

Дни след разстрела на бизнесмена съпругата му Вирджиния разкрила пред криминалисти, че той е получил заплашително писмо, подписано с името на футболната звезда. Авторите използвали изрязани букви и думи от вестниците.

Според адвокатите на Вожда в показанията се изразяват съмнения, че писмото идва по линия на Светослав Иванов, собственик на "Инвестиционна компания" АД. Вдовицата потвърдила, че приживе Рачев предполагал същото. Прокуратурата обаче коментира, че разследването не е в тази плоскост. Писмото е запазено и приложено по делото за убийството на Рачев. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Вожда стана шеф на сумото в Европа, въпреки ареста | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди