изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:07 EEST
Страхотен Мартин Петров спря Юнайтед    
СпортКрилото на Болтън Мартин Петров направи асистенция и отбеляза второто попадение за своя тим при равенството 2:2 с гранда Манчестър Юнайтед, за който Димитър Бербатов бе титуляр.


Преди голът на българския национал, Зат Найт вече бе открил за домакините в 5-ата минута, а Луиш Нани изравни след страхотен пробив.

Рио Фърдинанд се очакваше да бъде титуляр за Юнайтед, но бившия капитан на "червените дяволи" дори не бе в групата за срещата.

Досега Юнайтед имаха десет победи в последните 11 мача срещу "Уондърърс", а Уейн Рууни, който партнираше в атаката на "червените дяволи" на Бербатов, имаше шест гола в последните си четири мача срещу Болтън.

Марто стана играч на мача Болтън - Юнайтед

Домакините започнаха изключително "надъхано" и изненадващо откриха резултата само след пет минути игра. Мартин Петров центрира от корнер, Зат Найт засече топката с крак и я заби в мрежата на гостите.

В 10-та минута самият Петров накара Ван дер Сар да се намесва след опасен удар, който в крайна сметка не доведе до увеличаване на преднината на "уондърърс".

В 23-та минута Луиш Нани вкара страхотен гол, след като тръгна от центъра и елиминира цялата защита на домакините, преди да преодолее Яскелайнен.
В 40-та минута Рууни стреля опасно над вратата, но до края на полувремето нов гол не последва.

През второто полувреме Болтън отново стоеше много добре на терена, а Бербатов пропусна добро положение, след като получи пас от влезлия като резерва на мястото на Рууни - Македа. Ударът на българина обаче бе спасен от Яскелайнен.

Болтън шокира домакините с втори гол в 67-та минута. Мартин Петров получи страхотен извеждащ пас от Елмандер, финтира защитник и след това стреля, а ударът му, който рикошира леко в тялото на Флетчър влетя във вратата на Ван дер Сар.

Сър Алекс Фъргюсън реагира на негативния резултат и пусна в игра Майкъл Оуен, който замени Флетчър.

В 74-та минута точно англичанинът възстанови равенството на терена, след като отклони с глава по прекрасен начин центриране на Луиш Нани от фаул и вкара своя гол номер 200 в клубния футбол.

В 92-та минута героят за Болтън Мартин Петров бе заменен от Матю Тейлър и напусна терена под овациите на феновете на домакините. Малко след това Фил Дауд свири края на мача.

Така Юнайтед остават на второ място зад Челси с 12 точки, докато Болтън са 11-и със седем, съобщи БГНЕС.
 


Сходни връзки

Страхотен Мартин Петров спря Юнайтед | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди