изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:50 EET
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ДАНЪЧНИТЕ РЕГИСТРИРАТ СЛУЖЕБНО ОБЩИНИ ПО ДДС    
ЛюбопитноЧетири добруджански общини - Добрич, Добричка, Каварна и Балчик, са служебно регистрирани по ДДС, стана ясно вчера.


Това е станало след проверка на данъчните подразделения от областта, която установила, че те имат обороти над 75 000 лева, а не са регистрирани по ДДС, съобщи пред НДТ директорът на Данъчно подразделение-Добрич, Дико Иванов. Общините негодуват, че със Закона за ДДС те са освободени от този налог, но в Преходните му и заключителни разпоредби е дадена възможност на министъра на финансите да взима решение по прилагането му.

ДИМИТЪР ЛУДЖЕВ: ПРЕЗИДЕНТЪТ ПРОЯВЯВА МАЛОДУШИЕ

"Ако президентът Петър Стоянов поеме пътя на Желю Желев, ще повярвам, че най-после е стана независим политик", каза вчера на пресконференция в Добрич народният представител Петър Луджев, лидер на "Нов избор" и на независимите граждански обединения. Според него, вътрешната опозиция в СДС е от хора, натрупали богатство и власт по време на първото правителство на Иван Костов и които сега ги е страх, че като не влязат в следващите листи, ще ги загубят.

НДТ - 27 септември 2000 година


 


Сходни връзки

* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ДАНЪЧНИТЕ РЕГИСТРИРАТ СЛУЖЕБНО ОБЩИНИ ПО ДДС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди