изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:57 EEST
„ДЕФКО” ОТКРИ ОФИЦИАЛНО ОФИСА СИ В ДОБРИЧ    
НовиниВ Деня на Добрич бе официално открит офисът в зърнопроизводителната столица на България на „Дефко” ООД.

Сред гостите бяха народният представител от ПП ГЕРБ Румен Иванов, областният управител Желязко Желязков, председателят на Общинския съвет Иван Мандев, кметът на Добрич Детелина Николова, общински съветници, директорът на областната дирекция „Земеделие” Стилиян Митев, началникът на службата по зърното Кирил Нинчев, фермери от областта, колеги и приятели.
Водосвет за здраве и благоденствие отслужи отец Стоян Иванов. Кметът Детелина Николова подчерта символиката в съвпадението на откриването на офиса на фирмата с празника на града и пожела всички да обичат Добруджа. Тя подари на управителя на „Дефко” ООД Пламен Борисов плакет със знамето на общината.
Офисът на фирма „Дефко” в района досега е бил в Каварна, където е и една от зърнобазите на компанията. Новият офис, който е в сградата на бившия комплекс „Рила” на площад „Демокрация”, ще улеснява производителите, които ще идват на място да фактурират зърното си, да получават информация за цените. Така ще се улесни връзката с производителите от тази част на Добруджа, още повече, че „Дефко” ООД разширява дейността си. Досега дейността на компанията е била основно в района на Шабла, Каварна, Балчик и Генерал Тошево. Сега тя навлиза и в другата част на Добруджа, а именно в района на Добрич, Тервел, Вълчи дол, Силистра. Според Пламен Борисов, всеки , които сериозно се занимава със зърно, трябва да има офис в центъра на зърнопроизводството на България, а именно в град Добрич. Това ще даде и повече възможности в зоната, в която фирмата работи.
„Дефко” ООД има завършен цикъл в зърнопроизводството – производство, съхранение, транспорт и търговия. Основната дейност на фирмата е концентрирана върху търговската дейност - изкупуване, съхранение и експорт на всички видове зърно. За в бъдеще фирмата  възнамерява да разшири дейността си в цялата североизточна зона, каза още Пламен Борисов след откриване на офиса.
 


Сходни връзки

„ДЕФКО” ОТКРИ ОФИЦИАЛНО ОФИСА СИ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди