изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:51 EEST
Теди Бургазлиева: Прибирам гаджето си Мартин Мартинов в Ню Йорк, за да не ми откраднат в София!    
Интервюта “Мис България 2002” Теди Бургазлиева е в плен на нова любов. Най-горещата мълва носи, че мъжът, спечелил сърцето на красавицата, е един от най-успешните родни манекени Мартин Мартинов. Той е носител на титлата „Мистър България 2009“ и е бивше гадже на гримьорката Силвия Стойчева, а после слуховете го свързваха и с никому неизвестната Деница от „Plаstic Dreams”, но за кратко.


Теодора Бургазлиева е родена в град Поморие на 05. 09. 1985 г., зодия Дева, висока е 175 см, тежи 54 килограма, а мерките й са съответно 90 - 62 - 92. Синеока и тъмнокестенява.

- Теди, знам, че в момента успешно взимаш изпитите си за брокер на недвижими имоти в Ню Йорк. После какво следва?

- Трябва да съм търпелива и да изчакам около месец, докато получа лиценза за брокер на недвижими имоти, след което веднага започвам работа в офиса на една от най-големите фирми за недвижими имоти в Ню Йорк. Много съм щастлива, но и притеснена, защото знам, че ми предстоят много ангажименти, нови неща, които да науча в процес на работата. Няма да ми е лесно със сигурност, но приемам това като поредното предизвикателство.

- С „Мистър България – 2009” Мартин Мартинов сте спрягани за най-новата гореща светска двойка в БГ! Как пламна любовта помежду ви?

- Историята ни започва преди 3 години.

Запознахме се в Интернет


през първите месеци от престоя ми в Щатите. Аз бях в Америка, а той в Турция. Разказвахме си за живота извън България и за целите си. Той много ме впечатли със зрелите си отговори и мисленето си. Нямах търпение да прочета писмата му, защото всеки път научавах нещо ново, интересно и стойностно. Не ни пречеше фактът, че сме толкова далече един от друг и че не можем да се видим. Дори това ни помогна до някаква степен да се опознаем като хора, начин на мислене и да разкрием душите си един пред друг.

В неговия живот се появи тогавашната му приятелка /гримьорката Силвия Стойчева – б. а./,

в моя - тогавашният ми приятел, и прекъснахме комуникацията си за известно време. До това лято, когато той ми писа, че ще се прибира в България. Аз вече бях там, но трябваше да пътувам обратно към САЩ преди неговото пристигане. Но съдбата направи чудо и аз получих подарък от една от най-добрите ми приятелки - билет с по-късна дата за прибиране в Америка. Имах предложения за снимки на няколко списания и реших да остана. Така се засякохме с Мартин. Любовта пламна от пръв поглед. Малко преди Мартин да се прибере в България, в пясъка на плажа в Арапя си намерих миниатюрно ключе във формата на сърчице. Приех го като знак, че ще се влюбя в България, на морето. Така и стана. С Мартин се видяхме в Слънчев бряг. Той е много импулсивен и непредсказуем, като мен, и постоянно решавахме да тръгнем нанякъде и всеки ден се озовавахме в различен град в България. Беше страхотна ваканция и за двама ни.

- Заговори се, че двамата имате намерение да се венчаете и да вдигнете чудна сватба – вярно ли е?
- Това за сватбата не е вярно. Прекалено млади сме. А и

аз вече бях омъжена веднъж и имам много добра представа за това, какво е бракът.

С Мартин имаме големи планове за бъдещето, което искаме да споделим, но докато не сме финансово стабилни, за да си осигурим един добър начин на живот, няма да избързваме със сватба. Хората заговориха за сватба заради слуховете за годежа ни. Сгодихме се, но

нашият годеж е по-скоро романтичен ритуал,

с който показваме силните си чувства един към друг. Нямаме планове за деца, сватби и т.н. Най-важното в живота ни в момента е да направим кариера, да създадем собствен бизнес и да подсигурим бъдещето си. Когато се омъжих навремето, бях едва на 18 години. Бях дете. Тогава думата брак за мен имаше друг смисъл. Сега е различно.

- Как поддържате връзка в момента с Мартин – ти си в Америка, той в България, а хората са казали, че очи, които не се виждат, се забравят
?
- Ние сме постоянно на телефона, в скайп, във фейсбук. Той пристига до няколко дни в Ню Йорк, така че слагаме край на връзката от разстояние. Америка е място, на което той може да продължи да се занимава с мода и актьорско майсторство и има много възможности за развитие. В България плануваме да се връщаме за празниците и през лятото.

- Този месец ще отпразнуваш рожден ден – ставаш на четвърт век, цели 25 години! Подготвяш ли нещо специално за събитието или очакваш приятелите ти да го организират „тайно от теб”, по американски тертип?
- Едва днес започнах да планувам как да го отпразнувам този ден. В Ню Йорк си имаме страхотен български клуб, който се казва „Дежа Вю” и в неделя е по традиция нашата българска вечер. През деня в заведението се сервират вкусни домашни български гозби, а вечер се превръща в дискотека. Винаги има много танци под звуците на европейска, американска и българска музика. Тъй като повечето ми приятели в Ню Йорк са българи, а

американските ми приятели страшно много харесват българската кухня


и музика, реших да спретна купона там. В късните часове може да се преместим в един от най-готините клубове в Манхатън – „Веранда”, който има няколко зали с различен стил музика, интериорът е в египетски стил и един мой приятел е промоутър там. 25 години са си юбилей! Няма как да не се отпразнуват! Четвърт век си е доста!

- Докато беше в България, ти успя да направиш и горещи снимки за наше хитово списание. Кое те накара да се снимаш в него?
- Получих предложение от това списание още докато бях в Америка. Бяха публикували моя снимка в он-лайн изданието на американския вариант на списанието. Нямаше как да не се съглася, тъй като в САЩ това е едно от най-четените и престижни списания. На кориците са звезди като Меган Фокс, Ева Лонгория, Линдзи Лоан. Другата основна причина е любимият ми български фотограф, с който никога съм нямала възможност да снимам. Той е много зает, аз съм в Америка и беше невероятно да направим заедно снимки точно за това списание.

- В твое интервю споделяш, че си се запознала с Леонардо ди Каприо и Кристиано Роналдо на парти в Бевърли Хилс. Какво си казахте, те държаха ли се приятелски?
- И двамата се държаха суперприятелски. Но в никакъв случай не сме си говорили надълго и нашироко. Вниманието към такива звезди е постоянно и върху тях се хвърлят всякакви хора нонстоп. Беше голяма чест за мен да се запознаем и да ги поздравя за успехите. Като малка бях голяма фенка на Ди Каприо. Но не съм се опитвала да подхвана разговор. Кристиано Роналдо си хареса моята приятелка, която също е българка - модел, художник и фотограф, но тя го отряза и той леко ни се понацупи. Помня, че беше с патерици след някаква контузия.

- Какъв е начинът да се сближиш с богатите и известните в Холивуд или те винаги пазят дистанция и се абстрахират от набезите на „златотърсачите”?
- Богатите и известните в Холивуд са също хора. Хора, досущ като нас, с изключение на това, че

за разлика от българските "звезди" нямат комплекси и нужда от показност.

Влизат, сядат си на бара, без охрана и излишна дандания, понякога си резервират маса в някой скрит ъгъл, за да не са в центъра на вниманието и да могат спокойно да се забавляват. Да се сприятелиш с такива хора изисква същите умения като да се сприятелиш с обикновен човек. Често съм разбирала, че в клуба, в който съм, е някоя звезда, чак след като изляза и видя папараците, които дебнат отвън.

- Преди време си имала любовна връзка с красивия барабанист от позабравената БГ група „Огнен звук” – Васил, който пък е бил гадже на Маги Желязкова и Соня Васи преди години. Разкажи ни повече за любовта си с него...

- С Васил се запознахме в Лос Анджелис. На мен той много ми допадна от самото начало, докато той хлътна след време, когато аз вече бях загубила интерес и нещата не потръгнаха. Той е много весел човек и страхотен талант, но има съвсем други планове за живота и бъдещето. Аз съм спонтанна, непредсказуема, а той е сериозен и улегнал. Аз обичам риска, той залага само на сигурно. Страшно различни сме като хора, но си останахме приятели, защото е голям добряк. Възхищавам се на таланти като него и от сърце му желая успех.

- Как си представяш твоята лична приказка оттук насетне?
- Много е приятно да си помечтае човек! Аз виждам моята приказка като едно приключение, споделено с партньора ми. Няколко години работа в динамичния Ню Йорк. От доходите от недвижимите имоти - откриване на фирма за женски дрехи и магазини в цяла Америка. Централен офис - Даун Таун, Лос Анджелис. Къща на „Холивуд Хилс”, не много голяма, цялата в прозорци с изглед към града, басейн. 2 усмихнати, щастливи дечица. Много пътувания по всички екзотични точки на света и възможност да осигуря на родителите си спокоен живот и да могат да са близо до мен или аз да имам възможност по-често да съм до тях. И да съм вечно влюбена в човека до мен и в живота!...


Светлана ТЕРЗИЕВА - СЕСИЛ

http://www.blitz.bg

Теди Бургазлиева се сгоди. Мистър предложи пръстен на "Мис България"

Теди Бургазлиева радва от корицата на Maxim!

Теди Бургазлиева – домашна помощница в САЩ

 


Сходни връзки

Теди Бургазлиева: Прибирам гаджето си Мартин Мартинов в Ню Йорк, за да не ми откраднат в София! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди