изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:12 EET
"ЦЕНТЪР СПОРТ" СТАНА НА 1 ГОДИНА    
Спорт"Център спорт" празнува своя първи рожден ден. Спортният сайт се появи в глобалното пространство точно на 1 октомври 2009 г.


Той бе създаден да популяризира спортния живот в Добричка област, както и най-интересните събития, свързани с родните ни спортисти. Днес "Център спорт" е сред  най-посещаваните спортни страници в България. Това отчитат независимите интернет броячи. Страницата е разгледана над 80 000 пъти от над 1200 населени места от цял свят. Презареждана е близо 300 000 пъти. Най-много посещения е имало на 2 юли 2010 г. - 774 посещения. Вчера бе подобрен рекорда за максимален брой (пик) он-лайн потребители, отчетени по едно и също време през деня - 27 посетители. С всеки изминал ден се увеличават и феновете ни в социалната мрежа Фейсбук. Техният брой е вече 668 души.

Българските ултраси вече имат още едно специално място в глобалната мрежа. Това е най-новата рубрика в „Център спорт” – CenterFAN. Тя е подарък на екипа на сайта към всички фенове по случай първия рожден ден на електронното издание. В нея главен герой може да бъде всеки един от Вас, който има интересни снимки, свързани с любимите му отбори. Направете ни съпричастни с Вашите незабравими спомени като ни изпратите „горещите” си снимки – със спортните си идоли, на стадионите или в залите по време на мачовете на любимите Ви отбори у нас и в чужбина, или просто ни покажете ИСТИНСКИЯТ ФЕН! "Център спорт" очаква Вашите писма на електронната си поща centersport@abv.bg, като в тях разкажете за себе си и най-интересните моменти, свързани с любимия Ви клуб или спортист.

http://www.centersport.org


 


Сходни връзки

"ЦЕНТЪР СПОРТ" СТАНА НА 1 ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди