изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:47 EEST
Назначиха нов шеф на вписванията    
Новини
Виолета Николова е новият изпълнителен директор на Агенцията по вписванията, съобщиха от Министерството на правосъдието. Тя е определена със заповед на министъра на правосъдието Маргарита Попова, след като това е било съгласувана с министър-председателя Бойко Борисов. 


До новото назначение се стигна, след като преди дни досегашният шеф на агенцията Атанас Георгиев беше отстранен след одит на Сметната палата, който показа редица нарушения при възлагането на обществените поръчки. Части от доклада бяха изпратени на прокуратурата.

Виолета Николова е завършила специалностите "Право" и "Международни икономически отношения" в Университета за национално и световно стопанство. Има 10-годишен юридически стаж, работила е последователно като адвокат, в Националната експертна лекарска комисия към Министерството на здравеопазването, в администрацията на главния прокурор, както и в дирекцията "Процесуално представителство на България пред Европейския съд по правата на човека" в Министерството на правосъдието.
dir.bg

 


Сходни връзки

Назначиха нов шеф на вписванията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди