изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:53 EEST
НАЦИОНАЛ СПИРА С ХАНДБАЛА, КАЧВА СЕ НА КОРАБ    
СпортХандбалистът на Добруджа Антон Ганев, който е и национал обяви, че слага край на състезателната си кариера на 22-годишна възраст.

Това информира той чрез своя профил във Фейсбук. Като причина за решението си той посочва, че има скъсана предна връзка. Припомняме Ви, че тимът на добричлии достигна до Купата на България и сребърните медали в първенството при мъжете заедно с Антон Ганев. Състезателят бе една от водещите фигури в отбора през последните два сезона, в които носеше "жълто-зелената" фланелка. С тима на Добруджа реализира 18 гола в евротурнирите. 

Националът пожелава успех на всичките си приятели в хандбала. Той обаче ги кара да се замислят дали си заслужава да продължават с този спорт заради безпаричието, което цари в родните ни клубове. Именно това го е накарало да се качи на кораб това лято и да припечели някой лев. Младият моряк смята именно с това да се занимава занапред.

Още спорт в centersport.org

 


Сходни връзки

НАЦИОНАЛ СПИРА С ХАНДБАЛА, КАЧВА СЕ НА КОРАБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди