изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:08 EEST
Две сестри загинаха в катастрофа край Сливен    
НовиниДве млади жени са загинали на място при катастрофа, станала днес около 16.20 часа в района на сливенското село Самуилово, съобщиха от Областната дирекция на полицията. Жертвите към момента не са идентифицирани от близките им, но става дума за две сестри, родени съответно през 1987 и 1989 година. Двете жени - на 21 и 23 години, пътували с леката кола на баща си от Самуилово за Сливен, предаде БТА.

По неустановени засега причини колата им - "Форд", навлязла в лентата за насрещно движение, завъртяла се и се ударила в идващ насреща им микробус със старозагорска регистрация. Засега не е установено коя от сестрите е била зад волана.
Две са възможните причини леката кола да излезе от платното си и да се насочи в насрещното платно – загуба на управление или спукана гума, коментираха от полицията пред "Фокус".

Шофьорът на буса, който е пътувал сам, не е постарадал. След инцидента му е направен тест за алкохол и е бил отрицателен.

 


Сходни връзки

Две сестри загинаха в катастрофа край Сливен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди