изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:18 EEST
ХОРОСКОП ЗА 3 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 3 ОКТОМВРИ

ОВЕН - Спокойно можете да приведете добре обмислените си планове в действие. Не очаквайте резултатите да дойдат незабавно, необходимо е повече време. Някои от срещите, които сте предвидили за днес ще завършат с неуспех.
ТЕЛЕЦ - Днес е ден за купони и светски забавления. За необвързаните денят е подходящ за нови запознанства. Очаква ви една наистина незабравима вечер, ако не направите грешката да си останете у дома.
БЛИЗНАЦИ - Заредени сте с енергия за трима! Днес ще надминете себе си в областта, в която работите или се изявявате. Ще се чувствате щастливи и няма да приемете навътре критиките.
РАК - Днес няма да скучаете, освен ако не се заемете с ежедневните си задължения и се оставите те да ви погълнат изцяло. Не отказвайте на покана, отправена към вас от приятели.
ЛЪВ - На работното място ще се сблъскате с повече проблеми от обичайното. Запазете самообладание и не се подавайте на провокации. Предстои ви да направите големи финансови разходи, но за добро.
ДЕВА - Ако дълго време сте загърбвали проблемите, които съществуват в отношенията ви с вашия партньор, то днес те ще се изправят пред вас с пълна сила. Говорете открито по всички повдигнати въпроси.
ВЕЗНИ - Ваши началници или висшестоящи инстанции могат да ви създадат проблеми, или да ви натоварят с допълнителни задачи. Цялото ви внимание трябва да е концентрирано върху работата ви.
СКОРПИОН - Днес е ден за любов, така че каквито и други ангажименти да имате свършете ги своевременно и се приберете у дома, където семейството и децата ви очакват. Дайте израз на чувствата си.
СТРЕЛЕЦ - Днес разходите ви ще надвишават приходите. Има спешни плащания, които не може да отлагате повече. Мислите ви са заети изцяло с финансовите ви задължения.
КОЗИРОГ - Днес ще ви обземе нетърпение. Очаквате обаждане, което може и да не се състои. Не всички хора са изпълнителни и стриктни като вас, добре е да свикнете с тази мисъл.
ВОДОЛЕЙ - Емоционалният ви тонус е приповдигнат. Склонни сте да споделите това, което мислите, с хора на които можете спокойно да се доверите. Една диета започната днес ще се отрази много добре.
РИБИ - Днес ще ви дойдат хиляди интересни идеи, които е добре да споделите с приятелите си. Нещата ще се развиват според очакванията ви. Някои с контакти с клиенти може малко да се позабавят.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди