изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:00 EEST
ПОКАНИХА КАМБЕРОВ В СУПЕРТУРНИР    
СпортТимът на Гьотеборг, в който играе добричлията Радослав Камберов, загуби с 5:3 от Ахим в турнира за Купата на Швеция по тенис на маса.

„Играхме срещу тим, който миналата година е бил в Суперлигата, но е отпаднал, тъй като останал без спонсор. Мачът започна добре за нас и поведохме с 2:0 победи. Изненадващо победих китаец с 3:1 гейма. 

Той е играл в юношеския национален тим на своята страна и 7 години е бил съотборник със състезател, който три пъти е ставал световен шампион. Противникът изравни. Разменихме си по още една победа преди Ахим да затвори мача при 5:3. Следващите мачове от първенството са в края на октомври”, заяви Радослав Камберов.
Той е поканен да участва в най-силния турнир в Швеция, който се организира от букмейкърска къща. В рамките на два дни шестима тенисисти се срещат помежду си, а срещите се предават онлайн. В надпреварата ще участват Фредрик Хакансон, който е ставал световен и европейски шампион, Петер Нилсон, Никлас Ронинборн, Радослав Камберов и двама китайци. Победителят ще си тръгне с близо 2000 евро, а последният ще получи 500 евро от наградния фонд.

Още спорт в centersport.org

 


Сходни връзки

ПОКАНИХА КАМБЕРОВ В СУПЕРТУРНИР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди