изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:39 EET
15 МАЧА В ИЗИДА КЪП ВЪВ ВТОРНИК    
Спорт15 мача от програмата на Изида къп ще се изиграят на 5 октомври – вторник, съобщават от пресслужбата на международния турнир по тенис за жени с награден фонд 10 хиляди долара.

12 от срещите са от сингъла, а останалите три мача са от турнира при двойките. В 10 часа на централния корт в Добрич ще излезе Далия Зафирова, която ще спори за място на осминафиналите срещу украинката Анна Момот. По същото време на корт №1 победата срещу квалификантката Стефания Христов от Румъния ще атакува родната ни тенис надежда Сара Боевска. За 14-годишната ни ракета това е първият й международен турнир при жените.  При победа дъщерята на олимпийския ни шампион по вдигане на тежести от Сидни 2000 г. – Гълъбин Боевски, ще вземе първата си точка за световната ранглиста при жените. 
Във втората сесия за деня са срещите на Ани Вангелова и Хюлия Велиева, които започват веднага след първите мачове. Вангелова ще играе с Михаела Боев, а Велиева излиза срещу Ирина Преотеску. В обедните часове на деня една срещу друга на централния корт ще играят Борислава Ботушарова и Десислава Младенова. Не преди 12 часа на корт №1 започва и срещата на Изабелла Шиникова. Мач №4 на централния корт в Добрич противопоставя една срещу друга Никол Христова и водачката в схемата Йонела Йова. от Румъния Програмата за деня завършва с мачове при двойките, като най-интересен е сблъсъкът между Таня Германлиева/Десислава Младенова – Михаела Боев/Нашата Костич.  
 


 


Сходни връзки

15 МАЧА В ИЗИДА КЪП ВЪВ ВТОРНИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди