изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:42 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалите три денонощия на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани 12  криминални престъпления.



-На 03.10.2010 г., в РУП Каварна е получено съобщение, затова че неизвестни лица са проникнали в складово помещение на дом за възрастни хора, откъдето са извършили кражба на различни хранителни продукти- захар, олио, макарони, консерви и др. Работи се в условията на досъдебно производство.

-На 01.10.2010 г., във Второ РУП Добрич е получено съобщение за извършена кражба на електрожен, части от трактор и др. вещи от стопански двор в с.Ловчанци, общ.Добричка. След проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на полицейското управление е установен извършителя- М.А. на 25 години от същото село. Вещите, обект на престъплението са намерени в пункт за изкупуване на метали и са върнати на собственика.

Лицето е криминално проявено и осъждано. Задържано е за срок от 24 часа. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РУП Добрич е задържан Д.Т. на 23 години от гр.Добрич. При извършената проверка, в лицето са намерени и иззети 6 грама зелена тревна маса, реагираща на полевия тест на канабис.

Лицето е задържано за срок от 24 часа. По случая се води досъдебно производство.

През изминалите денонощия на територията на областта са станали 1 ПТП с двама ранени граждани, без опасност за живота и 6ПТП с материални щети.

-На 01.10.2010 г., около 01.50 часа, от полицейски автопатрул е спрян за проверка л.а. “Опел Кадет”, управляван от 47 годишен водач. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,60 промила в издишания от водача въздух.

-На 02.10.2010 г. е спрян за проверка л.а. “Фолксваген Голф”, управляван от 53 годишен водач, като при извършената му проверка за алкохол са отчетени 1.35 промила.

-На 03.10.2010 г. при извършена проверка за алкохол на 51 годишния водач на л.а. “Рено Туинго”, техническото средство е отчело 1,55 промила.

По случаите се водят бързи производства.

През денонощията са възникнали 3 пожара, единия от които е с щети.

04 октомври 2010 г.                                          ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди