изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:54 EEST
СОЦИАЛНА ТРАПЕЗАРИЯ В ДОБРИЧ ПОСРЕЩА 112 ЦЕДА И ВЪЗРАСТНИ    
Общество112 социално слаби лица - деца и възрастни, от 1 октомври отново имат възможност да получават ежедневно топъл обяд, който включва супа, основно ястие и хляб, съобщиха от кметството в Добрич.


Одобрените за тази социална услуга лица ще получават обяд в един от двата пункта, където се изпълнява проектът - Клуб на пенсионера по ул. «Отец Паисий» и Храм «Света Троица», всеки делничен ден от 11.30 до 13.00 часа. 
„Обществената трапезария” е продължение на проекта, който общината в Добрич изпълнява с финасовата помощ на Фонд «Социално подпомагане». Първият етап на проекта беше изпълнен през периода декември 2009 – май 2010 и бенефициенти по него бяха 215 души.
Право на безплатна храна имат лица и семейства на месечно подпомагане по реда и условията на чл. 9 от Правилника за прилагане на Закона за социално подпомагане, както и лица с доказана липса на доходи и близки, които да се грижат за тях, самотно живеещи лица и семейства, които получават минимални пенсии /пенсии за осигурителен стаж и възраст; пенсии за инвалидност; наследствени пенсии; пенсии, несвързани с трудова дейност
 


Сходни връзки

СОЦИАЛНА ТРАПЕЗАРИЯ В ДОБРИЧ ПОСРЕЩА 112 ЦЕДА И ВЪЗРАСТНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди