изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:03 EET
Според Skype България вече не е в Европа    
Новини От 1 октомври 2010 г. Skype, премахна България от списъка с държави включени в пакета „Неограничена Европа“. Това е услуга която позволява неограничени телефонни разговори до почти всички страни в Европа. В този списък са включени 28 страни, но България и Румъния вече не са в списъка. Ето и отговор на запитване, защо не могат да се осъществят разговори с България:


Здравейте,

Благодарим ви, че се свързахте със Skype.

Разбираме, че сте използвали Skype услугата „Неограничена Европа“ за да звъните на стационарни телефони в България и сега Skype ви казва, че са ви необходими кредити за да се свържете с този номер. Ще се опитаме да ви помогнем за разрешаването на този проблем.

След преразглеждане, България беше премахната от списъка на страните включени в пакета „Неограничена Европа“ и това е причината да получавате съобщение, че се нуждаете от кредити когато се опитвате да звъните до България.

Надявам се, че този отговор ще ви бъде от помощ. В случай, че имате нужда от някаква допълнителна помощ, или имате допълнителен въпрос, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Roy T.

Skype Customer Service

http://www.moreto.net

 


Сходни връзки

Според Skype България вече не е в Европа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди