изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:43 EEST
КАВАРНА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА СИ    
НовиниНа последното заседание на ОбС - Каварна, съветниците приеха актуализация на бюджета на общината, като приходната част се намали с 85 хил. лв. Това каза за НДТ председателят на ОбС - Каварна, д-р Евгени Чобанов, като поясни, намалението се налага заради планирани продажби на общинска собственост, които на този етап не са реализирани.

Морският парламент одобри да се отпуснат 75 хил. лв. за издръжка на волейболния клуб, като парите са от фонд "Резервен". Със съгласие на финансовата институция, която отпусна облигационен заем на общината, са прехвърлени средства от обект, за който има съдебна процедура от фирмите, участвали в конкурса по ЗОП, към новостроящата се сграда на общината, каза още д-р Чобанов. Така ще бъде завършена сградата на кметството. "Тези пари бяха планирани за ремонт на една улица. Тя ще бъде изпълнена догодина, като фирмите, които имат имоти по нея вече са заделили между 50 и 60 хил. лв. и ремонтът на улицата ще е на принципа на публично-частното партньорство" - допълни председателят на ОбС - Каварна, д-р Чобанов. Към третото тримесечие изпълнението на бюджета в морското кметство, по думите на д-р Чобанов, е около 60 на сто.

 

 


Сходни връзки

КАВАРНА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди