изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:35 EEST
Убит и 8 ранени при две катастрофи за един час    
Новини
Един мъж загина, а други осем души са ранени при две тежки катастрофи, станали в рамките на 1 час във Враца и край Велико Търново.


Един човек е загинал, а петима са пострадали при тежка верижна катастрофа в центъра на Враца около 11,30 часа днес. Инцидентът между три автомобила е станала на бул. „Мито Орозов" на изхода от Враца за Оряхово, съобщи "Фокус", като се позова на Областната дирекция на МВР.

Най-вероятната причина за катастрофата е шофиране с несъобразена скорост и мократа настилка. Водачът на "Фолксваген Голф 3" изпуснал управлението и навлязъл в насрещното движение на излизане от подлез на булеварда, съобщи Дарик радио. След това голфът бил  ударен от такси „Шевролет", завъртял се и отново бил ударен от джип „Мицубиши".

Единият от тримата младежи, пътували във фолксвагена, е починал минути, след като бил транспортиран във врачанската болница. Останалите двама - шофьорът, който е бил неправоспособен, и млада пътничка в колата, са в много тежко състояние.

Катастрофата предизвика задръстване по булеварда, по който минава международният път за ферибота в Оряхово. Полицаи отклоняват движението по обходни маршрути.
 


Други трима мъже са в тежко състояние след челна катастрофа между микробус и лек автомобил, станала около 10,40 ч. на пътя Велико Търново - Варна, на разклона за Стражица, съобщи Дарик радио. По първоначална информация са се ударили фирмен микробус на „Зорница" - Кесарево и „Форд" със софийска регистрация. Тримата пострадали са транспортирани във великотърновската болница. Причините за произшествието се изясняват. dir.bg
 


Сходни връзки

Убит и 8 ранени при две катастрофи за един час | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди