изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:36 EEST
ФАДРОМА ПРЕМАЗА МЕХАНИЗАТОР    
НовиниМеханизатор от село Тюленово, Шабленско, е загинал при трудов инцидент, съобщи директорът на областната дирекция „Инспекция по труда” Младен Мартинов. Той е станал на нива, обработвана от земеделската кооперация в селото. Трима механизатори  се занимавали с обработка на почвата за есенна сеитба. Загиналият е зареждал машина с торове. Бил е притиснат към едното от колелата на машината от челния товарач или фадрома.

Работникът е трябвало да бъде горе, на платформата на машината. Все още не са изяснени причините, поради които той е слязъл, обясни Мартинов.
Пострадалият е бил транспортиран до болницата в Добрич. Трудовите инспектори веднага са били информирани за случая. Те обаче не са успели да разговарят с механизатора, тъй като не е бил контактен, а няколко часа по-късно е починал. Органите на реда са разпитали другите двама механизатори, които са били на мястото на инцидента. Разследването по случая продължава, за да се установи дали са били спазени изискванията за безопасност на труда.
Това е първата трудова злополука с фатален край в Добричка област за тази година, посочи Мартинов.
 


Сходни връзки

ФАДРОМА ПРЕМАЗА МЕХАНИЗАТОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди