изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:28 EEST
Стралджа: 18-годишно момиче загина при катастрофа на пътя между Стралджа и село Зимница    
НовиниСтралджа. 18 - годишно момиче загина при пътно-транспортно произшествие (ПТП) на пътя между Стралджа и село Зимница, съобщиха от ОД на МВР в Ямбол. Около 23.20 ч. снощи в участъка между гр. Стралджа и с. Зимница, възниква пътно - транспортно поризшествие между лек автомобил ВАЗ-2106 с ямболска регистрация, управляван от Б.Т. на 26 години от гр. Стралджа и лек автомобил Рено „Еспейс” със сливенска регистрация.

 При инцидента на място е починала 18 - годишната С.И. от Стралджа, която е пътувала в ямболския автомобил. Шофьорът Б.Т. е настанен в МБАЛ - Ямбол с фрактура на капачката на десен крак, без опасност за живота. След ПТП-то водачът на Рено "Еспейс” е напуснал местопроизшествието и е в неизвестност. Незабавно е сформиран екип от служители на сектор “Криминално полиция” – Ямбол и РУ “Полиция” – Стралджа и след проведените бързи оперативно - издирвателни мероприятия е установен водачът - беглец. Той е М.В. на 28 години, неправоспособен от Стралджа. Установено е, че е напуснал местопроизшествието заедно с пътуващите с него още три лица / В.А. на 25г., А.К. на 28 г. и А.М. на 23 г. и тримата от гр. Стралджа/.
Причините за инцидента са в процес на установяване. На водачите е взета кръвна проба. Неправоспособният водач М.В. е задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР. По случая в РУ “Полиция” - Стралджа е образувано досъдебно производство. 

Агенция "Фокус"

 


Сходни връзки

Стралджа: 18-годишно момиче загина при катастрофа на пътя между Стралджа и село Зимница | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди