изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:14 EEST
Враца: 18–годишно момче загина при катастрофа в града    
НовиниВраца. 18–годишно момче загина при катастрофа в града, съобщиха от ОД на МВР в града. В 11.27ч. вчера в гр. Враца, бул. „ Мито Орозов” катастрофират три автомобила - лек автомобил ”Фолксваген Голф”, управляван от А.Ю./34г./ от гр. Враца, който е неправоспособен водач, лек автомобил „Шевролет”, управляван от В.Е./50г./ от с. Баница, товарен автомобил „Мицубиши” управляван от П.П /59г./ от гр .Враца. Загиналият е пътувал в лекия автомобил „Фолксваген”.

Ранени са С.Т./19-годишна/, която получила фрактура на гръдния кош, разкъсан бял дроб и коремен кръвоизлив, настанена в ОАИЛ на МБАЛ „Хр. Ботев” гр. Враца с опасност за живота, А.Ю. получил кръвоизлив в коремната кухина, инастанен в МБАЛ „Хр. Ботев” гр. Враца, без опасност за живота, В.Е. е получил разкъсно-контузна рана на дясно коляно, обслужен в ЦСМП-Враца и освободен. Д.И./39-годишна/ е пътувала в лекия автомобил „Шевролет” и е получила разкъсно-контузна рана на главата, обслужена в ЦСМП-Враца и освободена. Водачът на товарния автомобил получил травма в областта на гърдите, обслужен в ЦСМП-Враца и освободен. Причините за инцидента са движение с несъобразена скорост и неправоспособност от водача А.Ю., който изгубил контрол над управляваното от него МПС, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска с насрещно движещите се лек автомобил „Шевролет” и товарен автомобил „Мицубиши”. Водачът А.Ю. не изпробван за алкохол поради физическа невъзможност. Образувано е дознание.

Агенция "Фокус"

 


Сходни връзки

Враца: 18–годишно момче загина при катастрофа в града | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди