изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:34 EET
Изявлението на Волен Сидеров е поредно политическо изстъпление, според Лютви Местан    
ПарламентСофия. Изявлението на председателя на „Атака” Волен Сидеров е поредно политическо изстъпление. Това каза зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Лютви Местан, предаде репортер на Агенция „Фокус”. По думите на Местан никога в 20-годишната история на българския парламентаризъм от трибуната не са отправяни толкова директни обиди по адрес на министър-председател на друга държава.

Местан заяви, че се надява, че останалите парламентарни групи не споделят изказването на Волен Сидеров. Имаме силно очакване, парламентарните групи да се разграничат от това политическо изстъпление на „Атака”, заяви Местан.
Депутатът от „РЗС” Тодор Великов заяви, че са шокирани от начина, по който се води днешното заседание и заради това, че в залата са допуснати хора, които са превърнали заседанието в цирк, визирайки депутатите от „Атака”. Според Великов депутатите от „Атака” са непредвидими партньори с непремерени изказвания, които изведнъж били несъгласни с нещо. Може би, „Атака” не подкрепя вече управляващите, каза Великов.
Весела БАРЪМОВА
 


Сходни връзки

Изявлението на Волен Сидеров е поредно политическо изстъпление, според Лютви Местан | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди