изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:18 EEST
Сергей Станишев: Цял ден сме свидетели на безпрецедентен цирк в НС    
ПарламентСофия. Народните представители отхвърлиха предложение на председателя на Парламентарната група на Коалиция за България Сергей Станишев - да се прекрати заседанието на парламента и дебатът по вота на недоверие да се отложи за утре от 9 часа. Тогава в пленарна зала ще присъстват представителите на кабинета, начело с премиера. Станишев призова представителите на кабинета да присъстват в зала при обсъждането на важни теми, иначе „ще трябва да внасяме портрети”. След това му изказване Михаил Миков вдигна принтирана черно бяла снимка на премиера Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция “Фокус”.


Цял ден сме свидетели на един безпрецедентен цирк в НС. Той започна с това, че председателят на НС на председателски съвет заблуди представителите на другите групи за дневния ред. Направихте това с измами и обвинихте предишния председател на НС в неща, които не е правил, коментира Станишев.
За първи път присъстваме на дискусия по вот на недоверие в парламента, която не е уважена от министър-председателя Бойко Борисов, който сега е в с. Равно поле и върши любимото си занимание – реже ленти, отбеляза той. В зала има един министър, който няма отношение по дебата, коментира той.
Станишев разкритикува държането на председателя на НС Цецка Цачева за това, че не е реагирала на поведението на "Атака", изявлението на Волен Сидеров и протестните им тениски. Подозирам сценарий в мнозинството да не се чуе дискусия по здравеопазването. Това е съзнателно смачкване на парламента от управляващите, заяви Станишев. Такова поведение, каквото си позволява министър-председателят, не е имало никога. Този вот не е към отстранената министърка, а към премиера и той се крие. Страхливо се крие от парламента, заяви той.
Цветомира ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Сергей Станишев: Цял ден сме свидетели на безпрецедентен цирк в НС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди