изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:35 EEST
Ангел Найденов: Нали не искате да ни убедите, че сменихте Нанев заради мустаците му или пък Борисова - заради фризурата    
ПарламентСофия. Нали не искате да ни убедите, че сменихте министър Нанев заради това, че не харесвате мустаците му или пък, че свалихте министър Борисова, защото не харесвате фризурата й. Истината е, че ги свалихте заради провал в политиката. Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от ПГ на КБ Ангел Найденов, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Вие разбрахте ли, че болниците внасят искове за това, че не са им изплатени средства от началото на годината. Разбрахте ли, че пациентските организации внасят също искове? Ако това не сте разбрали, вашето изказване а абсолютно несъдържателно, каза Найденов.
Михаил Миков попита ГЕРБ - как могат да говорят, че няма проблем в системата, и как може да се твърди, че причина за вота на недоверие е предстоящият конгрес на БСП. „Не знаех, че е толкова вездесъщ нашият конгрес, за да търсите в него основание за вота на недоверие”, каза Миков. По думите му причина за вота на недоверие е „пълната управленска импотентност в системата”.
„Вашата декларация не струва и пет пари”, пък заяви Георги Божинов като се обърна към съпредседседателя на ПГ на ГЕРБ Искра Фидосова.
Тя от своя страна заяви: „Няма провал в управлението на ГЕРБ. Да, има проблеми. Необходима е реформа в системата на здравеопазването”. „Нашият премиер, премиерът Бойко Борисов вчера получи вот на доверие от лекарския съюз”, заяви Фидосова.
Сергей Станишев за пореден път заяви, че министър-председателят носи отговорност за здравеопазването, защото той прави назначенията в кабинета. Поради тази причина той е трябвало да бъде в пленарна зала.
Не е вярно, че предишното правителство е харчило пари от здравеопазване за пенсионната система и министър Дянков го потвърди, коментира Станишев.
Цветомира ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Ангел Найденов: Нали не искате да ни убедите, че сменихте Нанев заради мустаците му или пък Борисова - заради фризурата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди