изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:15 EEST
Бос на БНБ сменя Симеон Дянков?    
НовиниПодуправителят на БНБ Калин Христов ще спасява финансите на държавата след злополучните опити на Симеон Дянков да стори това, пише таблоид. 39-годишният нов министър на финансите минава за твърд защитник на валутния борд. Започва кариерата си в централната банка, после последователно е съветник на бившия шеф на валутния борд Мартин Заимов и на шефа на БНБ Иван Искров.

Той е библиоман. Казва, че разделя денонощието си на три, една-трета за работа, една-трета за книги и една-трета за сън. “Не гледам телевизия и нямам нужда от телевизор”, твърди бъдещият ковчежник, който се ползва с подкрепата на Синята коалиция. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бос на БНБ сменя Симеон Дянков? | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Бос на БНБ сменя Симеон Дянков?
Автор: Anonymous да 2010-10-06 @ 14:32 EEST

Добре. Махат да речем Дянков. И какво излиза, че са правили досега? Завод за боклуци...

Тука вече нашата Държава не ще се оправи с чисто финансови мерки. Парите директно трябва да се инжектират по отрасли - транспорт, здравеопазване, енергетика, законост и ред... В момента расте социалният проблем. Хората трябва да се успокоят, да се тушира напрежението и несигурността. Оттам като създадеш спокойни, мотивирани и обучени кадри, положението само ще се оправи и ще потекат приходи.

А сега какво се прави - чрез медиите и чрез наредби се създава напрежение, демотивацията е огромна, сигурността е ден до пладне. В такава среда и 100 милиарда евро да изсипеш, все няма да стигнат.

Бос на БНБ сменя Симеон Дянков?
Автор: Anonymous да 2010-10-06 @ 14:42 EEST
Ами иди при премиера и му кажи, щом не ти харесват медиите, които ди предоставят място да пишеш

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди