изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:34 EEST
Премиерът Бойко Борисов за това защо не е присъствал на дебатите: Бях в МС и имах работа, не съм безделник като тези    
ПарламентСофия. Министър-председателят Бойко Борисов заяви пред журналисти в кулоарите на Народното събрание, че не е присъствал на дебатите в НС за вота на недоверие към правителството, защото е имал работа в Министерски съвет. Борисов каза това в кулоарите на парламента, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

 На въпрос, защо не е присъствал на дебата, Борисов заяви: „Бях в МС и имах работа, аз не съм безделник като тези. Сега подписваме с Лекарския съюз”.
„50 млн.сме дали повече на полицаите. Толкова има в бюджета, толкова им даваме. Аз във времето на криза съм им дал с 50 млн. повече”, каза още Борисов. Той не коментира изявленията на председателя на „Атака” Волен Сидеров в Народното събрание днес.
В 16,30 часа в Министерския съвет ще бъде подписано Споразумение между правителството и Българския лекарски съюз за финансирането и реформирането на здравния сектор.
Весела БАРЪМОВА
 


Сходни връзки

Премиерът Бойко Борисов за това защо не е присъствал на дебатите: Бях в МС и имах работа, не съм безделник като тези | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди