изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:13 EEST
Хванаха българин с близо 8 кг хероин в Анталия    
По света Българин с пратка от 7,8 кг хероин е задържан от турските власти на летището в Анталия при опит да изнесе дрогата извън страната. Наркотикът е открит в багажа на българския гражданин Мирослав А.М., който пътувал за Великобритания, съобщи БНР. Багажът му се състоял само от един куфар. Отзовал се при последното повикване за самолета. При проверката на багажа апаратурата подала сигнал за наличие на съмнителен предмет. Въз основа на това специалисти от отдела за борба срещу наркотрафика се включили в проверката и предприели щателно претърсване.

При проверката е установено, че хастарът от дясната и от лявата страна на куфара е отпорен и след това майсторски залепен. От куфара се носела и силна миризма на лепило. Под дъното на куфара полицаите намерили хероина, разпределен в три пакета.

Българският гражданин е задържан по обвинение за нелегален трафик на наркотици. Продължава разпитът на задържания. Полицейското следствие проучва връзката с Великобритания, където трябвало да бъде доставена дрогата.

През август пак на летището на Анталия бе задържан друг български гражданин, докато пренася 3 кг база морфин. В края на юли пък в Одрин двама българи бяха арестувани за трафик на 3 кг хероин.
dir.bg

 


Сходни връзки

Хванаха българин с близо 8 кг хероин в Анталия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди