изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:52 EEST
ДАМИ ОТ КАВАРНА И ШАБЛА КРЪЩАВАТ ВОЕННИ КАТЕРИ    
НовиниВ събота на официална церемония в Бургас, на която ще присъстват депутати, дипломати от Германия, Франция, Румъния, министри от правителството, директорите на агенции, на ГДБОП, Криминална полиция и други ще бъдат официално кръстени пет нови гранични катера, научи НДТ. На два от плавателните съдове кръстници ще са добруджанки.

Единият катер ще носи името Шабла. Името си той ще получи от Елеонора Василева - общински съветник от листата на ГЕРБ в ОбС - Шабла. Дамата е майка на три деца - син и две дъщери. НДТ научи още, че отскоро Елеонора е и щастлива баба на първородна внучка. Василева има собствена фирма за пътнически превози. Другият плавателен съд ще носи името Калиакра и негова кръстница ще е Мария Сотирова, която е главен специалист "Връзки с обществеността" на община Каварна. На церемонията по кръщаването на морските съдове са поканени да присъстват кметът на Шабла Красимир Кръстев и областният управител на Добрич Желязко Желязков.
 


Сходни връзки

ДАМИ ОТ КАВАРНА И ШАБЛА КРЪЩАВАТ ВОЕННИ КАТЕРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди