изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:32 EEST
Новият министър - личен лекар на майката на гангстера Жоро Илиев    
Здраве Новият здравен министър Стефан Константинов е личен лекар на Венка Илиева, майка на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев. Това разкриват пред столичен седмичник горди съграждани на кюстендилския гинеколог.

Мама Венка посочила медика за лекуващ я лекар още преди 7 години, когато претърпяла операция на крака. Родителката на гангстерските босове не пожелала да се подложи на хирургическа интервенция в София, макар за това да настоявал все още живият й син Георги. Тя предпочела да се довери на съвета на д-р Стефан Константинов, който й препоръчал операция при свой колега в местната болница.

Гинекологът Стефан Константинов е лекарят с най-много пациенти в Кюстендил,твърдят местните. Над 5000 души са посочили новия здравен министър като свой личен лекар.

"Неговата специалност не е само гинекологията. Разбира от всичко, може дори да извършва сърдечни операции, макар да ги е правил само в Тунис, където е работил няколко години. Затова сред пациентите му са стотици мъже", разкриват подробности за здравния министър жителите на Кюстендил. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Новият министър - личен лекар на майката на гангстера Жоро Илиев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди