изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:23 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани 6  криминални престъпления.



-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РУП Добрич, на 07.10.2010 г., в централната част на гр.Добрич е задържан В.С. на 26 години от гр.Добрич. При извършената проверка в лицето са намерени и иззети 33 бр. пакетчета със светло-кафяво прахообразно вещество, реагиращо на полевия тест на хероин.

Лицето е задържано за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РУП Добрич, на 07.10.2010 г. е задържан И.М. на 49 години от гр.Добрич. Същият, е задържан в момент на получаване на пари от въведено в заблуждение лице от гр.Добрич. При последвалите процесуално- следствени действия е установено, че за периода м.септември- м.октомври 2010 г. лицето е участвало в получаване на парите при още 5 измами, извършени по сходен начин.

И.М. е задържан за срок от 24 часа, а по случаите се работи в условията на досъдебни производства.

-При проведена специализирана полицейска операция от служители на “Икономическа полиция” при ОД МВР Добрич, са намерени и иззети 423 кутии цигари без бандерол от различни марки. Цигарите са открити в частен дом в гр.Добрич, собственост на 62 годишна жителка. По случая е заведено досъдебно производство.

-На 07.10.2010 г., Районен съд Балчик, на свое редовно заседание, във връзка с Указа за борба с дребното хулиганство е наложил административни наказания на лицата В.И. на 22 години- “задържане в поделенията на МВР” за срок от 10 денонощия и на З.Д. на 31 години за срок от 15 денонощия. Наказанията са наложени за грубо нарушаване на общ. ред и спокойствието на гражданите, изразяващи се в използване на ругатни и сбиване на общ. място в гр.Балчик.

През денонощието на територията на областта е станало 1 ПТП с материални щети.

 

Възникнали са 2 пожара, без щети .

 

08 октомври 2010 г.                                          ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди