изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:42 EET
ИЗЛОЖБА „КРАЙБРЕЖИЕ” В БАЛЧИК    
КултураВ Художествената галерия в Балчик е открита изложба на художника Бисер Лазаров, съобщават от Художествената галерия в Белия град.

Представени са 20 живописни платна, обединени под името „Крайбрежие”.
Бисер Лазаров е член на СБХ, на Асоциацията на реставраторите в България и преподава живопис в Националната художествена академия. Списъкът с творческите му изяви е дълъг, но ние ще отбележим само някой от тях: През 1982г. е награден със стипендия „Владимир Димитров- Майстора”за цялостно творческо представяне при завършване на Художествената гимназия- София, 1994- 2003г.е период на продължително пребиваване и активна изложбена дейност в Скандинавските страни- градовете Осло, Лилехамер,Ьскер, Несоден, Мос и др., през 2006г. прекарва известно време в Бавария, където излага свои творби в различни галерии в гр. Нюрнберг, през 2008г. открива самостоятелна изложба в галерия „Фанита”София, а през 2010г. участва в изложба-конкурс по живопис на „Алеанс- България”, организирана в салоните на „Шипка”6, посочват още от Художествената галерия в Балчик.
 


Сходни връзки

ИЗЛОЖБА „КРАЙБРЕЖИЕ” В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди