изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:34 EEST
КРАСИМИР КОЕВ ПОЛУЧИ ПРИЗНАНИЕ ЗА 15-ГОДИШНИЯ СИ ТРУД В ПОРТУГАЛИЯ    
СпортНа бляскава церемония колоездачът бе удостоен с плакет и почетен знак на град Тавира


Водещият български колоездач Красимир Коев получи признание за 15-годишния си труд в Португалия. Той бе удостоен с плакет „Винаги Тавира е с отворени ръце за теб”, както и с почетен знак на град Тавира. Това стана на гала вечеря, която се проведе след състезание на писта, с което бе закрит сезона.

Финалната надпревара за годината бе спечелена от Рикардо Местре, завършил втори в Обиколката на България. Коев приключи втори. На церемонията присъства и Младен Матеев, чиято компания Изида, е сред спонсорите на португалския клуб от град Тавира, който е един от водещите в Западната Европа.
„15 години се състезавах за португалския клуб. С отбора достигнах до десетото място в индивидуалното класиране на Обиколката на Португалия. Печелил съм фланелката за катерачи, както и етапна победа. Имам няколко отборни победи. За фестивала, с който клуба традиционно закрива състезателната година семейството ми бе поканено лично от кмета на град Тавира Макарио Корея, който е съпартиец на Жозе Барозу - бивш премиер на Португалия и настоящ председател на Европейската комисия”, заяви Красимир Коев. Припомняме Ви, че тази година той триумфира за втори път в Обиколката на България. Кметът на Добрич Детелина Николова удостои състезателя с почетен знак и с вписване в почетната книга на града.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

КРАСИМИР КОЕВ ПОЛУЧИ ПРИЗНАНИЕ ЗА 15-ГОДИШНИЯ СИ ТРУД В ПОРТУГАЛИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди