изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:06 EEST
Лилана: Поддържам стройно тяло с много любов    
Интервюта Лилана: Поддържам стройно тяло с много любов

- Лилана, с каква козметика поддържаш лицето си?

- За ежедневието ползвам основно бяла козметика и малко грим. Харесвам продуктите на Sisley, с които си мия лицето. Не ползвам крем освен околоочен, защото много се смея и вече имам бръчки (смее се). Ползвам серум на Dr. Babor. Кремове не ползвам. Не е задължително да се мажеш с хиляди неща, за да имаш хубава кожа – важно е да намериш правилните и да се нанасят с любов към кожата. Убедих, че колкото са по-малко, толкова е по-добре. Поне за мен.

- Имаш ли любими СПА процедури и масажи?

- Обичам масажи и приятни аромати. Любим ми е класическият. Нямам обаче много време за това. Пробвала съм процедури с всякакви камъни – енергийни масажи, както и рейки, който се съсредоточава не точно върху физическото тяло. Харесват ми оределено и мисля, че в този свят, в който живеем, този тип масажи ще става все по-актуален, защото хората имат нужда от вътрешен баланс.

- Пробвала ли си новите дерматологични процедури за разкрасяване?

- Когато имах проблеми с кожата на лицето, пробвах green peel и ефектът беше страхотен, но краткотраен. С този вид процедури можем да поддържаме красотата на кожата, но не можем да я създадем. Правилният начин на живот и стрес в по-малки количества са най-доброто средство за по-добра визия. Проблемите не винаги са на повърхността, а по-дълбоко, затова козметичните процедури не са най-доброто решение.

- Как поддържаш тялото – диета или спорт?


- Преди пазех много диети, а сега се храня като нормален човек и се наслаждавам на храната. Оттогава метаболизмът ми се засили и с малко спорт и много нерви поддържам тялото си. Вярно е, че генът е много важен. Майка ми например е на 50 години и има талия 60. Така че й благодаря.

- А имаш ли специална диета?


- Ям много сурови неща в неограничено количество. Обичам супи. Пия много течности, защото ме засищат. Иначе най-доброто нещо за поддържане на стройно тяло при мен е любовта – във всеки смисъл на думата.

- Имаш ли спортна програма и какъв е режимът ти на натоварване?


- Преди години тренирах по 2 часа и имах чувството, че качвам килограми и не изглеждам добре. Сега тренирам с инструктор по 30 минути 2 пъти в седмицата. Повече не ми е нужно. Смятам, че една жена трябва да е нежна, а от много мускули губи женствеността си.

- Какво е отношението ти към пластичните операции?

- Твърдо съм против тази мода, която явно само в България е актуална по този болезнено видим и неестетичен начин. Никъде по света не съм видяла жени с такива големи устни и гърди. Вероятно това са комплексирани хора, които нямат какво друго да изтъкнат. Няма нищо по-хубаво от една естествена и чаровна жена, която е толкова жизнерадостна и щастлива от живота си, че това да се вижда и по нейната външна обвивка.

http://hotnews.bg

Маскирани и въоръжени биха ЛиЛана заради джип. Отмъкнаха й лъскав BMW X6

Ейкън бута на ЛиЛана еротичен текст. Лилето го омайва "Отгоре" /+Виео на "Невинна"/

Лилана слага цици гиганти? 99 сантиметра - ужас

Певицата Лилана танцува до най-сексапилния мъж на Америка

Лилана измести Бритни от сърцето на режисьора й

 


Сходни връзки

Лилана: Поддържам стройно тяло с много любов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди