изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:28 EEST
Две деца загинаха от задушаване при пожар    
НовиниДве малки деца - 6 месечно бебе и дете на година и 8 месеца са се задушили при пожар в старозагорско село Даскал Атанасово, съобщиха от полицията.

Двете момченца са живеели в къщата заедно с 21-годишната си майка – С.Й. и братчето си на три години и шест месеца. Около 08.20 ч. майката оставила трите деца сами в жилището и отишла до магазина. Около 09.00 ч. в къщата възникнал пожар, при който се запалили дюшеци и завивки и отделеният дим причинил смъртта на двете по-малки братчета.

Оцелялото момченце (на три години и шест месеца) е получило интоксикиране, но е настанено за лечение в болницата в Раднево в стабилно състояние, без опасност за живота. Предоставена му е полицейска закрила.

Оказало се, че къщата не е включена към електропреносната мрежа. Предполага се, че пожарът е предизвикан от по-голямото братче, което се опитало да запали свещ с кибрит. По случая е образувано досъдебно производство. DIR.BG
 


Сходни връзки

Две деца загинаха от задушаване при пожар | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди