изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:36 EET
След Исус Христос, македонците откраднаха и Димитър Бербатов    
Новини След като си присвоиха Исус Христос, „братята“ македонци не се спряха и решиха да откраднат и българския футболист Димитър Бербатов. Нашенецът е обявен за „наj-добар македонски фудбалер“ в социалната мрежа „Фейсбук“, съобщава в първия си материал сайтът zasada.bg. Мегаломанските стремежи на македонците не познават нито граници, нито каквото и да било друго.Но едно е сигурно – всеки велик човек, прочул се с нещо, е с македонски корени, пък дори това да означава, че е чернокож или с дръпнати очи.


Последната „забивка“ на шантавите ни съседи е Димитър Бербатов. След като българинът вкара хеттрик и стана истинска звезда, македонците не закъсняха да обявят на целия свят, че Митко е техен. Групата във „Фейсбук“ набъбва след всеки изминал ден и феновете на „македонския“ Бербатов вече са над 1500.
Нашенците обаче не закъсняха с контра атака и вече е създадена групата „Против „Димитър Бербатов – наj-добрият македонски фудбалер“. До момента са се присъединили над 3800 последователи, но бройката стремглаво расте.
Мотивите, с които македонците ни взимат футболиста, са няколко: той е роден и е тренирал в Благоевград, а като малък е забелязан да се разхожда в Мадедония. Освен това, звездата на „Манчестър Юнайтед“ най-вероятно се е отказал от националния, само защото се е „сетил“, че е македонец и че „камъкът си тежи на място“. Той дори „планирал“ да се върне в „родината“ си, за да помогне на своите сънародници-футболисти да се справят с нелеката задача да възродят своя футбол.
Ние от Razkritia.com поздравяваме смешниците македонци, които макар да са малък народ като бацил, имат самочувствието, че са господари на целия свят.
Да им се смееш ли, да ги съжалиш ли…

http://www.razkritia.com

 


Сходни връзки

След Исус Христос, македонците откраднаха и Димитър Бербатов | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
След Исус Христос, македонците откраднаха и Димитър Бербатов
Автор: Anonymous да 2010-10-10 @ 13:19 EEST
искам да прочета отговора на Д.Бербатов...
След Исус Христос, македонците откраднаха и Димитър Бербатов
Автор: Anonymous да 2010-10-11 @ 10:30 EEST
Като малак е бил на плажа в Балчик значи е Добруджанец!!!!!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди