изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:47 EEST
Селски моми от Германия в еротичен календар    
ЛюбопитноВ Германия излезе еротичният селски календар за 2011 г., чиято цел е да разруши стереотипа за изостаналия селски живот и да покаже, че фермерският труд може да бъде привлекателен.   "Често се забравя, че фермерите са успешни предприемачи с икономическо образование, които освен това са изучавали аграрен бизнес, а във всекидневния си живот управляват предприятия и отговорят за голям брой наемни работници.


Дошло е време да се направи нещо за техния имидж", гласи съобщение в сайта на издателя на календара.   За пръв път селски календар бе отпечатан в Швейцария през 2005 г и той имаше голям успех.   За 2010 г. неголямо швейцарско издателство реши да пусне "немска версия" на календара.   Главният принцип остана същия – истински селски моми да бъдат показани в еротични пози.   Сегашният календар е втори по ред.
  
  Съобщава се, че самата идея е била посрещната с масово одобрение сред немските фермери – на кастинга дошли стотици селски жителки от цяла Германия.   Очаква се, че подобна реклама на селския начин на живот ще помогне да се привлекат нови инвестиции и работна сила в селското стопанство.
erogance.eu
 


Сходни връзки

Селски моми от Германия в еротичен календар | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди