изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:34 EEST
КАНДИДАТСТВАТ ПО ПРСР ЗА РЕМОНТ НА ЦЪРКВИ В ШАБЛЕНСКО    
НовиниРемонтът и реконструкцията на храм “Св.вмчк Георги” в село Езерец и на храм “Св.Харалампий” в Шабла да се заложат като приоритетни в Общинския план за развитие, решиха общинските съветници на Шабла по предложение на двете църковни настоятелства.

На последното заседание на местния парламент е станало ясно, че църковните настоятелства на двата храма, ще кандидатстват по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 година по мярка  “Обновяване и развитие на населените места”. На заседанието е разрешена продажба на имот-частна общинска собственост, чрез публично оповестен конкурс. Според кмета на Шабла Красимир Кръстев, въпреки приетата политика на общината да не се продават общински имоти, това е наложително от гледна точка на задълбочаващата се икономическа криза. По този начин в общинската хазна ще постъпят средства, с които ще могат да се изпълняват капиталовите разходи. Приети са и промени в списъка на капиталовите разходи за 2010 година, с които се предоставят 10 хил.лв. за “Работен проект аварийно укрепване на сградата на читалище “Зора” град Шабла-част конструктивна”.
 


Сходни връзки

КАНДИДАТСТВАТ ПО ПРСР ЗА РЕМОНТ НА ЦЪРКВИ В ШАБЛЕНСКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди