изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:24 EEST
НАГРАДИ И ВЕСЕЛИЕ ЗА ДЕНЯ НА ПСИХИЧНОТО ЗДРАВЕ    
ЗдравеНевероятен празник бе организиран по случай Деня на психичното здраве за пациентите на Областния диспансер за психично здраве със стационар „Д-р Петър Станчев” и Дневния център за лица с психични разстройства.

Бяха отличени най-добрите в организираните преди празника състезания. Оказа се, че компетентното жури не е успяло да отсее най-добри от най-добрите художници. Затова бяха връчени три първи награди. За акварел приза получи Антония Василева, за пастел Стоянка Лъчезарова, а за цялостно представяне – Иванка Георгиева. Бяха връчени отборни награди за най-оригинално пано, за най-добро представяне в шахматните турнири и турнир по табла. В кулинарния конкурс приза за най-оригинален сандвич получи Петранка Аспарухова, а неин подгласник стана Ивайло Георгиев. За всички участници бяха осигурени и поощрителни награди. След церемонията по награждаване пациентите на ОДПЗС и Дневния център се раздадоха за публиката с изпълнения на песни и танци. При изпълнението на песента „Една българска роза” към изпълнителите на импровизираната сцена се включи и управителят на областния диспансер д-р Маргарита новоселска, която получи от пациентите букет български рози. Преди всички да се отправят към приготвената почерпка тя пожела в бъдеще да се организират по-чести такива срещи, а не само за Деня на психичното здраве.
 


Сходни връзки

НАГРАДИ И ВЕСЕЛИЕ ЗА ДЕНЯ НА ПСИХИЧНОТО ЗДРАВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди