изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:23 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 12 ОКТОМВРИ

ОВЕН - Информираността ви помага да сте в крак със събитията на деня, а за някои се превръща и в причина да засилят контактите си с подходящите за бизнеса им хора.

ТЕЛЕЦ - Най-доброто, което може да направите днес е да вложите енергията си в онези неща, които са полезни за здравето и професията ви. Избягвайте емоционалните натоварвания.

БЛИЗНАЦИ - Информираността ви по въпросите, над които работите внася известно успокоение у вас, но това няма да ви възпре и ще продължите да обновявате работата си.

РАК - Ще решавате въпроси, свързани с държавните институции. Загрижени за здравето си, ще дадете предпочитания на всичко, което може да подобри психическата ви устойчивост.

ЛЪВ - Бъдете внимателни във всичко, което започвате да вършите днес. Енергиите не са благосклонни към начинания, в които не сте уверени или ги правите за първи път.

ДЕВА - Възможни са затруднения от административен характер, но и в личните взаимоотношения не всичко е спокойно. Интимната ви връзка се развива на приливи и отливи.

ВЕЗНИ - Конкретиката ще ви спаси от излишно разпиляване на сили и време. От друга страна ще проявите интерес към нечии виждания по обща тема и заедно ще ги осъществите.

СКОРПИОН - Намирането на удачно решение по въпрос, който ви затруднява ще подобри настроението и работоспособността ви. Няма да сте лишени и от доверието на хората, които ви интересуват.

СТРЕЛЕЦ - С нагласата сте да изживеете по-спокойно неделният ден. В хубаво настроение ще споделяте мисли и намерения с партньора ви, което ще укрепите отношенията ви.

КОЗИРОГ - Много от вас ще пътуват днес, за други той е свързан със семейни или служебни ангажименти. Във всички случаи ще отбележите напредък в отношенията ви с партньора.

ВОДОЛЕЙ - С повече желание ще се посветите на ваканцията си, ако сте в отпуск, отколкото да предприемете нещо ново. Въпреки това текущите задачи очакват вниманието ви.

РИБИ - С независим дух и свои разбирания за нещата, ще пристъпите към делата си днес. Ще се съобразявате по-малко с мнението на другите и повече с програмата си.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди